Thursday.

Torsdag idag... Usch, nu är det snart skola igen. Hade jag fått som jag velat så skulle vi vart lediga åtminstone en vecka till, men nu är det ju tyvärr sällan jag får som jag vill. Man får helt enkelt se det från den ljusa sidan: vårterminen är i princip fullproppad med en massa lediga dagar, och jag är ledig redan om 20 dagar igen.

Om två dagar vankas det studiebidrag och det riktigt kliar i shoppingnerverna vill jag lova! Har varit lite off det senaste vad gäller shopping faktiskt, men nu börjar jag återgå till mitt vanliga jag igen, hehe. Har redan spanat in lite saker som jag ska inhandla.

Idag fick Matilda massage, försöker ladda upp riktigt ordentligt inför söndag nu. Faaan vad jag är taggad! Hoppas bara att det går bra att köra henne i transporten, det är ju ett orosmoment fortfarande.

Nu ska jag slänga mig in i duschen, köss!


Anticimex?

Aah! Just nu sitter jag i min säng med datorn i knät och bara skådar mitt mästerverk. Jag har ju nämligen städat rummet så vackert idag *stolt*. Vad säger ni och det, va? Fick satt upp några nya, fräscha gardiner och det gjorde att hela rummet ser förnyat ut. Ni skulle vart med bara när jag skulle gå en match mot damm-råttorna under sängen, fy åt helvete vad lortigt det vart därunder! Usch. Men nu luktar det nyponros här inne vill jag lova, och golvet är så rent så man skulle kunna äta från det.

Mamma följde med mig till Hööks förut för att jag skulle byta ett par boots till Matilda, sen fick hon nåt ryck och slulle köpa en massa andra saker till oss, haha! Men tyvärr så är ju jag en person som hatar att bli bjuden på saker, för nu känner jag att jag måste bjussa igen och med en ekonomi som ständigt tryter så blir ju inte det det enklaste... Well well, nu ska jag nog blunda.

God natt!

Workout.

Har en gnutta träningsvärk idag. Var nämligen på gymmet igår och blev riktigt förvånad över hur mycket jag orkade med *stolt*.
Ikväll blir det hoppträning med Matilda. Eller jag tror det i alla fall, en liten fågel viskade i mitt öra att det var inställt, men jag har slutat att lita på var folk "tror" så jag ska ringa och kolla upp detta senare. Om det inte var hoppträning idag så skulle Cia ha sagt det förra veckan, eller?

Jaja, idag har jag annars planer på att städa mitt rum. Måste verkligen få pli på dammråttorna som har flyttat in oinbjudna... Tvätta måste jag också göra.

Ha en bra dag, köss!

Today

Och jag som tyckte att det skulle bli hur skönt som helst med sportlov, men nu sitter jag här - och har skittråkigt!!! Vafan kan man hitta på, any suggestions? Eller vänta nu, jag skulle ju plugga hela veckan. Får se bara hur det går med det, hoho.
Igår fick jag fin främmat av ingen mindre än Amanda Haglund. Vi gick till ICA Björksätra för att hon skulle köpa sig nåt att äta, hon skulle nämligen hem till en "viss person" sen, haha. Johannan joinade oss också så småningom.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och Peter ska komma hem till lunch, är hungrig som ett djur! Kanske inte jätte ovanligt att jag är hungrig men...

xoxo


Stjärnskott

Tävlingen idag gick AS bra. Dagen började någon gång runt 06.00 då det bar av till stallet. Kanske inte jättekonstigt att jag är trött som ett as nu. Jag hade noggrant gjort beräkningar på när jag skulle starta och tyckte att jag hade gott om tid på mig. Men när jag kommer till klubben hör jag det ljuda ut högtalarna "Nu ska vi få in klassens sista startande". Shiiiiit! Jaja, det va inte så mycket att göra åt.
1 m sen gick skitbra. Hon är allt min lilla kanon-tjej - Thuldsen <3 Tyvärr så var jag ju tvungen att stå och få ryggskott i 1.10, skulle vara flaggare. Därför ska mamma kurera mig med lite ryggmassage sen, hehe.
Nästa helg är det tävling igen i Gävle, fan vad taggad jag är!

Nu är det duschen som gäller, sen kanske en tupplur i soffan (my best friend, remember?)

Puss Hay!

Ps. Hittade en jävligt gullig bild på pappa, haha! Ds.

Spank you!

Woohoo! Äntligen lov! Fast jag tror inte att jag kommer att kunna ta speciellt mycket lov... Nu ska jag straffa mig själv med att plugga varenda jävla dag, för så går det när man inte tar vara på den tiden man vanligtvis får till att plugga. Jag satt och gjorde en lista igår på det jag låg efter i, den blev inte kort vill jag lova.

Igår var jag på bio i Gävle med Pernilla och Amanda. Vi så I taket lyser stjärnorna, shetas pommes-fretas va bra den va! Hela biosalongen satt och snyftade...förutom Pernilla och Amanda... Känslokalla jävlar! Haha, sköjja.
På bussen hem sen var jag med om ett märkligt fenomen. Två gubbar steg på vid en station för att kontrollera så att alla på bussen hade betalat för sin resa, what?! Sen hoppade de av vid nästa stopp för att checka en annan buss. Knepigt värre, men that's the way the cookie crumbles här i Sandviken.

I morgon blir det tidig uppstigning för min del. Ska tävla med Vildan för första gången. Det är inte första gången för mig asså men jag har aldrig tävlat på henne, hihi. Wish me luck!

Juste ja, visst har bloggen blivit fin? Det är ingen anna än Erika Jonsson som är mäster-webbdesignern ;-) Spank you my darling <3 For your information så är jag INTE seriös på ens hälften av korten på header.

Nu är det sängen som gäller, Goder Natt!

?!

Vet ni vad? Nu ger jag fan upp! Vad är det för mening med att jag ska sitta och förklara mig hela tiden när vissa är så jävla blåögda och bara tror på det de vill höra? Nej, jag gömmer mig inte. Jag kommer aldrig att få någon anledning till att gömma mig från er. Ingenting som ni säger eller gör kommer NÅGONSIN att skrämma mig, men jag tänker nu lägga mig så att ni fritt kan fortsätta att tro att allt det här är enbart mitt fel. Vill helt enkelt inte ödsla mer tid på er...

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ge mig av till skolan. Har ett matteprov att göra upp med.

Adios!

Ps.

Juste ja, idag åkte min lillebror hem... *snyft*

Wednesday.

Just nu sitter jag i skolan och trökar tillsammans med Johanna, Amanda, Pernilla och Anna. Pernilla sitter och läser högt ur en sex o samlevnadsbok, ganska intressant faktiskt. Har lärt mig saker nu som jag inte hade en aning om innan.

Hoppträningen igår gick väl ganska bra. Vi kom jävligt fel på ett hinder så att jag höll på att trilla av och slå ihjäl mig, but I'm still standing!
Jag har faktiskt bestämt mig nu för att satsa 100% på ridningen. Det må vara en jävligt töntig sport, men det är verkligen det jag brinner för. Jag har fan som mål att komma med i svenska hopplandslaget, och jag ska dit!
Jag ska bevisa för alla att ridning inte är någon överklassport och att man inte behöver vara miljonär för att lyckas komma till Globen. Det kommer väl tyvärr att innebära att jag får offra vissa andra grejor, såsom att handla kläder så ofta som jag gör... Det kan bli tufft med tanke på att jag har ett ganska stort intresse för mode också, och ryttare är väl inte direkt kända för att ha någon vidare stil, hehe.

Nu får jag nog fortsätta att plugga, adios!

Tuesday.

Hola! Ännu en ordinary tisdag här uppe i Sandviken är förbi. Det är egentligen inte klokt så fort dagarna flyter, och nästa vecka är det sportlov för min del. Hur skönt kommer inte det att blir då på en skala?
I morse så höll jag på att försova mig för att jag hade en sån sjuk dröm så att jag inte hörde klockan. Jag drömde att jag var en kriminalinspektör som skulle åka utomlands för att lösa nåt brott, och så blev jag förföljd av en massa skrikande bäbisar! De skrek så att de skar i hela rynkebandet vill jag lova, haha! Hua, där gick mina planer på att skaffa barn i framtiden upp i rök i alla fall, eller aa, det gjorde dem redan igår när jag såg på Familjen Annorlunda (ni vet den där serien som går på 5:an eller nåt).
Detta ledde i vart fall till att jag inte hann äta någon frukost och hade aningen svårt att koncentrera mig.

I morgon vankas det frulle på Hanséns tillsammans med Mändi, Johanna och Pernilla, mm-mm-mm!

Puss Hej!


Monday.

Jag säger bara en sak: mission accomplished!

Idag vart det riktigt soft i skolan må jag säga. Vi har något som heter "resursvecka" (låter som tjejveckan, men det kan jag lova att det inte är, haha!) och idag hade vi Företagsekonomi hela dan. Eller aa, hela dan vet jag inte om jag vill påstå. Gick från 8.30 till 11.00. Niiice!
    Det kom en bunta engelsmän som vi skulle prata med också. Det är alltid kul att prata engelska, men när det väl kommer till kritan så blir det lite nervöst. Stackars Julia, hon skötte det mesta av snacket, hehe.

Nu är det stalldags. Tjing tjong!!

...

Om jag någon gång kommer att bli yrkesmördare så vet jag vilka mina två första offer kommer att vara. Jag har nog aldrig känt mig så sviken och så trampad på som jag gör nu. Jag fattar helt enkelt inte hur vissa har hjärta att bete sig så som de gör. Jag tänker inte lämna ut vilka det är jag pratar om, men om de läser detta så hoppas jag att de vet vilka de är. Jag hoppas också att de vet att jag inte är rätt person att jävlas med - pick your fights, because what goes around comes around, fuckers!

Men, åtsido med detta. I fredags hade vi friluftsdag och var och pimpelfiskade i Högbo. Fasen vad kul det var! Tyvärr fick vi ingen fisk, men vi roade oss ganska så ordentligt där ute på sjön ändå. Kanske just därför det inte nappade, hehe. Stackars Bosse, han måste ju fått psykbryt på oss brudar som var där.

Valentine's Day spenderades i huvudstaden tillsammans med mamma och Peter. Hur mysigt som helst. Vi satt på ett café på stadsteatern och hade utsikt över Sergels Torg, ni kan ju tänka er att man fick sig ett gott skratt när man såg alla härliga människor passera!
    Min shoppinglust har dessvärre tynat bort på senaste tiden, så jag inhandlade bara en vårjacka på Monki. Blev hur nöjd som helst! Längtar bara nu tills den kommer till användning.

Men nu ska jag hoppa in i duschen, Puss Hej!

Wednesday.

Hello everybody! Allt bra? Jag ska säga att det kunde vart bättre med mig i alla fall. Vet inte riktigt vad som är fel, men jag har bara en hel del som svävar runt i skallen just nu.
    Ännu en flummig dag i skolan förbi, och en dag närmare sportlovet, wihoo! Började dagen med en ganska så oseriös svenskalektion tillsammans med Mändi, Johanna, Pernilla och Anna. Jag tror tyvärr inte att jag kan vara seriös med den bunten.
    Spinningen igår gick riktigt bra, trots att det var bland det jobbigaste jag gjort. När hon i början av passet sa att vi skulle hålla på i 45 min trodde jag seriöst att jag skulle tjolavippa. But here I am, alive as can be! Haha. Jag gick faktiskt ner i gymmet efteråt, även om mina ben var sladdrigare än spaghetti efter helvetes-cykeln.
    Hoppträningen på kvällen gick också super! Hon är så jäkla fin nu, min lilla Thulds. Ska faktiskt tävla henne för första gången den 22:e.

Nu så stundar ju den här jävla Valentine's också. Det finns nog ingen högtid jag hatar mer än denna. Men men men... Ni som har någon att fira den med kan väl kanske tänka på mig när jag sitter själv i soffan hemma med en stor godisskål och kollar på någon dålig romantisk film.
    Haha! Nä då, så illa kommer den faktiskt inte att bli. Jag ska ju till kungliga huvudstaden och mysa, och på kvällen sen så kommer ju faktiskt "The man of my dreams", hehe. (För er som inte hänger med så pratar jag om min kära lillebror)

Aja, Adios amigos!

Whoopi!

Just nu sitter jag och käkar, för ovanlighetens skull, hehe. Nä men äta bör man... heter det ju.
    Dagen har väl inte varit händelserik direkt. Började med Info & Layout med Ilona i morse för att sedan sitta i en timma och lyssna på våran fucking SYV som inte vet ett piss av vad hon pratar om. Hon skulle nämligen informera oss och svara på frågor angående Valbara kurser som vi valde idag. Hur tror ni att det gick? Hennes stammening löd: "Ja men jag tycker inte att det ligger på mitt ansvar"... typ i den stilen. Vi fick ju nämligen reda på dessa valen i fredags och deadlinen till att välja var idag, kul va? Nope. Jaja, ni kanske inte fattar så mycket av det jag just skrev men. Hehe.
    Tacka Fan för att man har gubbarna i klassen som lyser upp skoldagarna.

I morgon blir det spinning på Parkbadet kl 08.00. Tiden känns väl lite sådär, men ett gympass tackar man väl aldrig nej till? =P Nåja, nu ska jag gosa ner mig i sägen (som tyvärr bara innehåller två pannkakor till kuddar och ett * fjöshligt täcke)

Godernatt!

* Ordet 'fjöshligt' uppkom någon gång på 2000-talet när tre kloka tjejer från Trollhättan ville ha en bra beskrivning på något som är lite halvdant. Är nära besläktat med ordet 'fjös' som är ett annat ord för det kvinnliga könsorganet.


I did it!

Congatulations till mig! För vet ni vad jag har gjort idag? Sprungit! Ja, tror det eller ej, men Amanda Ellinor Creutz har gav sig ut på en joggingrunda för första gången på vääääldigt länge. Jag kommer ihåg när jag gick i sjuan eller nåt och var jätteduktig på att springa. Den vanan ska jag nog återuppta, hehe.
    Anledningen till att jag tog tjuren vid hornen var för att jag var så sjukt trött och behövde piggas upp lite. Sen så har jag ju vart i Gävle tidigare under dagen och gjort Stadium och Inter Sport något fattigare i lagerhyllan. Ett par jogging-tights, två t-shirts och en hoodie blev det - supernöjd! Även ett par jeanstights à la Amanda Haglund tillkom mina ägodelar.
    Så nu förhoppningsvis så håller jag fast vid min nya rutin och lever ett långt och lyckligt liv. Har ju dessutom slutat röka sedan mer än tre veckor nu. Ännu ett grattis!
    
Sen så var det ju premiär fär allas våran Melodifestival i kväll... Tyvärr så är jag inget större fan av denna tillställning, då det gör mig en gnutta självmordsbenägen. Jaja, jag får väl helt enkelt stå ut ett par månader med en massa tjöt om att trakasserier hit och fusk dit. Kommer nog förmodligen att få boka in en tid hos öronläkaren också, med tanke på låtarna som kommer att ljuda ur våra radioapparater det närmsta halvåret.
    Jag hatar att säga det, men jag vet dessutom att ju längre in vi kommer i schlager-eran, desto mer insatt kommer jag att bli. Snälla skjut mig då.

Oooh, på lördag nästa vecka kommer min kära lillebror hit!!! I'm pretty excited. Fan vad jag saknar honom nu. Han ska få en stor blöt kyss när han anländer, hoho!
   Nu är det nog läggdags för mig.

God natt grevar och baroner, i morn kör vi skit!

Mutta!!!

Rumpa! Vad dåligt det gick på retoriken idag, och allt tack vare mamma!!! Det vi skulle göra var att läsa upp en ganska så kort saga från ett papper framför klassen (bestående av 10 pers) för att öva att prata inför publik. Vilken publik sen va? I alla fall så står jag vi katedern och allt flyter på bra, ända tills jag hör det här surrande ljudet borta från min bänk. Och vem är det, om inte cp-fittan mamma! Jag klickade henne dessutom tre gånger innan inom loppet av tio minuter... Det värsta av allt är att det framkom nu senare att hon bara ville fråga om jag skulle få skjuts hem. IDIOTJÄVEL!!!
    Så nu vet ALLA det hädanefter, att om det är upptaget på min telefon under en längre tid mellan 08.00-16.30 så är det fan inte för att jag sitter i "tim-samtal", utan att jag är på lektion. Helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Så. Nu är det bra igen. Blev lite arg bara.
    Idag fick Matilda förhoppningsvis en ny framsko så att jag kan börja rida igen, wihoo! Vi får ju inte slappa till oss nu när tävlingssäsongen börjar. Det är faktiskt ett himla bra träningskomplement att ha häst. Det finns inga ursäkter för att inte åka dit, för man måste ju det liksom. Sen så är det fruuuktansvärt avkopplande. Vem behöver inte komma ifrån hemmet ibland liksom? 

Nu tror jag att jag har kommit på hur man designar sin blogg, äntligen! Får se bara när jag orkar dra tummen ur röva, hehe.

Go' kväll!

Amanda + mat= dålig kombination

Idag hade jag och Pernilla mattävling i skolan, haha! Med tanke på att det var pizza så var det inte jättesvårt att anmäla sig. Vi åt tre relativt stora pizzabitar var och 6 knäckemackor, men tillslut så kom vi på att ingen av oss skulle ge sig så vi avslutade tävlingen. Tur vart väl det, för gud vete hur det hade kunnat sluta! Eller, jo, jag kan nog gissa med tanke på hur man va i magen efteråt, hoho!
    Shit vad det måste ha sett ut egentligen. Två smala tjejer som sitter och fettar i sig portion efter portion likt två grisar. Nä, som min andra hälft Erika sa förut:
-Lagom är bäst! sa käringa och drack Mer. Hahahahahaha! Sjukhumor.com
    Det värsta är bara att jag är vrålhungrig nu igen...

Nu är det stalldags igen och förhoppningsvis så gör jag mig av med det mesta av grismaten. Kanske att det blir en promenix med brudarna också ;-)

Puss Hej!

Ps. Taggar ni Hanséns i mogon eller?!?!?!?!?!?!?!?!.Ds.

Love is in the air

Usch, längtar verkligen inte efter att knalla iväg (eller få skjuts snarare) till skolan nu... Först svenska i två timmar, sen naturkunskap och sist företagsekonomi, exciting? Not really.
    Drack nyss ur min kaffe, och det var nog det godaste kaffet jag druckit någonsin. Fan vad bra jag är på att göra kaffe egentligen. Om man får skryta lite så har jag faktiskt fått beröm av en del för mitt goda kaffe, hehe.
    Juste ja, undrar hur det gick för Mändi igår. Hon skulle ju nämligen gå ut och gå, men inte helt själv ;-) Haha! Nu har jag ett nytt mobb-offer i sikte! Fast nu ska jag borsta bissarna och sen ge mig iväg till himmelriket.

Puss Hej!

Lappskojs

Idag, må jag säga, har vart en riktigt slapp dag i skolan. Började dagen med ett härligt träningspass på Hammar, för att sedan avsluta den med samhällskunskap (där jag bara satt inne på datorn och gjorde allt förutom just samhäll). Ganska så chill va? Hehe.
    Tyvärr så vart ju inte maten någon höjdare... Hungriga som vi var, jag och Amanda alltså, halvsprang vi till matsalen för att förhoppningsvis mötas av någon mumsig rätt. Men icke! Idag serverades "lappskojs", och för oss som inte kommer från Norrland så kan man summera det som så, att det är skinka nerblandat i potatismos. Låter smaskig va? Nä, tänkte väl det. Enbart namnet på "delikatessen" avslöjar att detta är något som inte skola stoppas i munnen.
    Det fick bli en energifattig pastasallad i stället och tre knäckemackor, matvrak som jag är så blev jag inte speciellt mätt...

Nu sitter jag i alla fall och försöker komma på vad jag ska argumentera om i svenskan. Det är så jäkla svårt, för om man vill att det ska bli riktigt bra så får det ju gärna vara något man verkligen brinner för. Any sugestions?
    Måste gärna bli klar med detta innan jag åker på hoppträning ikväll också. Men som vanligt så finns det ju en massa störmoment i varenda rum. Inte ens i ett tomt, vitmålat rum skulle jag kunna koncentrera mig på mitt arbete. Jag skulle likt förbaskat kunna hitta ett dammkorn som är way more fun än det jag ska göra.
    Men nu måste jag seriöst äta något, jag är hungrig som ett svin!

Puss Hej!

F.C.U.K!!!

Sitter i skrivande stund och försöker reda ut det här med jobb... Inte det roligaste kanske, men jag skulle verkligen behöva pengarna (men mest av allt bli av med hackspetten till mamma som tjötar hål i huvudet på mig). Jag har ju dock ett litet dilemma, eller snarare två. Hästen och skolan. Hästen tar redan mycket tid och skolan vill jag inte hamna efter i mer an vad jag redan gör, så då är ju frågan om det verkligen är värt att ta ett jobb på detta. Får suga på den karamellen ett tag...
    Att bero på tjötande mammor. Det känns fan som att mamma jämt jämför mig med andra, och främst min storasyster: "Linnéa började minsann jobba nör hon gick i tvåan" eller "andra nöjer sig med det de får". Snälla, lilla mamma!  Arbetsförhållandena har förändrats ganska så mycket nu och jag tror knappast att jag får sommarjobb när fast anställda blir varslade till höger och vänster!
     Det är väl tyvärr det man får leva med som mellanbarn, att alltid känna sig osedd och lite klämd mellan de andra syskonen. Någon som håller med? Det gör ju inte saken bättre av att jag typ alltid får skäll för minsta lilla, så känns det i alla fall. Ett praktexempel är ju om jag inte plockat undan på diskbänken. Då är jag bortskämd som får sllt serverat på silverfat. Nu vet jag i och för sig med mig att jag blivit lite bortskämd när jag bor här själv, men det är fan inte lätt asså.
     Till råga på allt elände så tappade Matilda en framsko idag... Mindre kul, för detta innebär nu ännu en onödig kostnad. Men vänta nu! Jag är ju rik som ett troll så detta borde ju inte bli några problem. NOT!!! 
    
Nä fy fanken, nu känns det som att jag bara pratat negativt. Några uppiggande saker är ju att jag fick godkänt på franskaprovet och att Vildan var väldigt gullig idag. Och i morgon är det Motion & Styrka direkt på morgonen + en inställd mattelektion på eftermiddagen, skööönt!
     Well well

God natt Sverige!

You know that I know that you know that I don't want to work around'ere

Den här söndagen har väl inte direkt varit anmärkningsvärd. Gick upp trött som ett as runt elva, käkade en energisnål frukost och degade loss framför tv:n. 
    Det är väl så en söndag ska spenderas enligt många, men jag får faktiskt en aning panik om jag inte gör ett jota på en hel dag. Som tur är så har jag ju då en häst som kommer till undsättning. Vildan var hur pigg som helst, trots att jag galopperade av henne rejält i lördags, haha. Jag tror att det bara finns bus och lek i den damen. Hon lurade dessutom in mig på nån stig rätt in i skogen så att vi blev helt snöiga och blöta! Sötnos <3

Jag fick ett ganska knepigt telefonsamtal i går kväll: nåt band sjöng i andra ändan på "Jag vill vara din Margaretha". Hmm? Jovisst, sen så kom jag ju på att fröken Haglund skulle på Arvingarna, och hon tyckte väl att det passade sig att ringa till mig och retas lite med tanke på att jag inte kunde gå... ÄN!!! Haha! Hon lovade i alla fall att hon skulle ta på Casper åt mig, hehe.
    Jag kollade sedan på A walk to remember igen, och grät minst lika mycket. Den filmen borde seriöst elimineras!

Jaja, detta står nu på kvällens schema (efter att jag kollar klart på denna fruuktansvärt bra filmen om Törnrosa från 80-talet):

1. Ducha
2. Laga mat (Limelax, mm-mm-mm)
3. Göra klart naturkunskapen, som nu är två veckor försenad...
4. Fixa manikyr
5. Sova!!!

Puss Hej!

Ps. Nu är det snart februari, vilket innebär att det är 89 dagar kvar tills jag är 18.Ds.


RSS 2.0