2009-11-24

Nu är det exakt en månad kvar till julafton. Hmm... då måste man börja tänka på julklappar och sån där skit. Jaja, julen är väl mysig ändå tycker jag, förutom allt det här kruxet runt i kring.
    Just nu sitter jag i alla fall och avnjuter min Spotifylista samtidigt som jag får cp-rus på mitt internet som är segare än helvete. Okej, jag ska erkänna en sak. Jag lyssnar faktiskt på Amy Diamond just nu... Visste inte riktigt om jag skulle våga skriva det då jag tvivlar på att det är acceptabelt att lyssna på henne i min ålder. Men nu är det sagt och ur världen: Amanda som för övrigt är frälst i rock lyssnar öven på Amy Diamond.
    Hur som helst. I helgen var jag på bio i Gävle tillsammans med Johanna och hennes kompisar och vi såg New Moon! Jag har blivit helt störtför'lskad i de filmerna asså. Ååååh, fan vad äcklig jävla snygg och sexig Jacob Black är!!!! Jag ska fan åka till USA och fria till honom, visserligen är han ett år yngre än vad jag är men det struntar jag i. Sen så ska jag tvinga honom att gå runt i bar överkropp och avklippta jeans (som i filmen ni vet). Mmmmmm, grrr!
    Ne, nu ska jag YouTuba lite på Jacob och hoppas på att jag drömmer om honom sen, heeela natten lång.

God natt mina sköna bönor!

2009-11-12

Sitter just nu och skriver på mitt tal till nationella i svenska b i morgon. Det börjar fan ta sig asså. Tyvärr så har jag en tendens att sväva ut lite i det blå när jag skriver uppsatser, hoppas att pupbliken förstår någorlunda vad jag försöker få fram i morgon. Ni får ha lite överseende med att jag är väldigt djup av mig!
    Från det ena till det andra till ingenting alls, vet ni vad jag satt och funderade på härom dagen? Tänk om man skulle bli uppäten av en dinosaurie fast den inte skulle tugga sönder en utan svalde en hel. Fatta vad cool det skulle vara att leva inuti en mage sådär. Lite läskigt bara. Har man tur kanske man kommer ut bakvägen helskinnad, det skulle allt vara något att berätta för barnbarnen det.
    Tillbaka till skrivandet!

Tjolahopp!

2009-10-11

Usch! Jag har blivit drabbad av den ökände höstdepressionen (jag vet inte ens hur depression stavas längre...) Allt känns bara skit just nu. Jag känner mig ful och äcklig och töntig, inga kläder har jag, skolarbetena flåsar mig i nacken som en ilsk tjur, ensamheten tränger sig på mer och mer för varje dag som går och jobbet tär på mina resterande krafter. Fy fan vad jag hatar det här! Jag vette fasiken hur jag ska göra för att få bukt med detta. Ni kanske känner igen er? Ångesten sitter som en stor jävla stenbumling i bröstet och man vet inte hur man ska göra för att bli av med den. Då stänger man i stället in sig i en bubbla och (i alla fall i mitt fall) tröstar sig med en massa snask. Inte för att jag tror att det är något problem i sig, jag har inte så ont utav att dra i mig en massa onyttigt.
    Allra helst så vill jag nog resa någonstans, helt själv, och träffa nya människor, nya miljöer och kulturer. Men till det så krävs det förmodligen pengar... Ååååååh! Kan inte snön komma snart så jag blir lite piggare i alla fall?!
    Nu ska jag trösta mig lite med en massa mat, det kanske går något bra  på tv också.

Over & out!

2009-11-04

Sitter hemma och trökar ihjäl just nu. Kollar på Arga Snickaren som jag egentligen inte är ett dugg intresserad av...
    Idag har jag faktiskt bakat! Men inte till mig själv tyvärr, det ska vara till våran Uf-försäljning i skolan. Hade jag fått lov så hade jag utan tvekan mölat i mig de bägge plåtarna helt själv. Det är sjukt vilken götte-gris jag har blivit nu när jag flyttat hemifrån. Men å andra sidan, lite göttigött har väl aldrig skadat? =P
    Men nu vankas det snart Grey's ihop med lite kaffe och något annat mumsigt (jag måste ju nog faktiskt provsmaka på muffinsen).

Adios amigos!

RSS 2.0