En helt vanlig måndag

Japp, helt vanlig måndag var det. Vaknade i morse och till min förvåning låg min stora kärlek Sandra på andra sidan av sängen. SKÖJJA GÖJJA MÖJJA!!!

Det hände en väldigt lustig sak i går natt må jag säga. Jag och Sandro var ute på en promenad och gick bort till mitt gamla ghetto Egna Hem. Efter en stunds rundtur stötte vi på en liten, liten kissekatt. Vi stannade och pratade med kissekatten en stund, vilket vi aldrig skulle ha gjort... vi blev inte av med skrället sen... Han förföljde oss en bra stund, och efter flera misslyckade försök av att skaka av oss förföljaren (och efter en del hjärteskärande jamanden) beslöt vi oss för att ta den lilla rackaren till polisen, som förmodligen gått vilse.
    När vi väl kom dit sa polisen, som var AS snygg btw, att de inte hade möjlighet att ta hand om den så antingen fick vi gå tillbaka och hoppas på att den slutade följa efter oss, eller så skulle vi bli tvungna att ta med den hem tills vidare (vilket inte var så poppis för varken mig eller Sandrej)
    Vi gick tillbaka och efter mycket om och men blev vi av med den, puh! Trots dess gulliga framtoning ville jag inte ha med den hem. Hoppas att det gick bra med den.

Nu står nyår för dörren och fiesta à la fiesta. Ska försöka att slippa världens baksmälla i år bara...

PussHej!

All I want for christmas is Kalle Anka

Sitter just nu framför räser-datorn (ironisk) i Trollhättan och lyssnar på M.I.A - Paper Planes, as go låt som vi ska ha på nyår.
    Erikhak var förbi en sväng förut också och vi satt och planerade lite för årets nyårsfiesta. Och jag ska INTE ha likadana kläder på mig i år igen!!! (Jag har nämligen haft pinsamt likadana kläder nu de senaste två nyårsaftnarna...) Jaja.
    Hon klippte håret, målade naglarna och plockade ögonbrynen på mig också.

Trots detta slit med att hitta julklappar till alla i år (dålig fantasi och ekonomi som tryter) är det ÄNTLIGEN avklarat. Man borde seriöst göra VM i julklapps-shopping, Amanda Creutz hade garanterat kommit sist. Sen så längtar jag faktiskt inte så värst efter julafton, möjligtvis Kalle Anka.

Nu ska jag skölja ur inpackningen ur mitt nyklippta svall.

Adjöken!

I morgon!!!

I morgon bär det av till Trollerihättan och jag kan knappt bärga mig! Men jag har fortfarande en del att ta itu med här hemma först... typ tvätt...
    Kommen dessutom att sakna Matilda nåt kopiöst! Men men men, jag tror att både hon och jag kan må gott av att va lite lediga från varann.

Ne nu ska jag ta och hoppa in i en varm och välförtjänt dusch. Förresten, varför säger man "hoppa" in i duschen, eller "hoppa" i bingen? Jag kommer ju inte att skutta in som en hare precis.

Jaja, Pusshej!

3 days and counting!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag kommer till Trollhättan!!!
    Två härliga veckor väntas med en hel del Sandror och Erikor, can't wait! Ni ska bara veta vad vi har planerat för sattyg nu framöver. Nyår och hela faderuttan.
    Att bero på nyår så har jag hittat min klänning, den matchad med min tyllkjol tror jag kan bli helt superb. Nu gäller det bara att leta reda på ett par schyssta pjux att ha till...

Sen så kommer vi ju till det här med hästen... Om ni inte redan visste det så är jag ganska så överbeskyddande när det gäller den madamen så jag nöjer mig inte med vem som helst. Förhoppningsvis så kommer det gå bra med dem som ska ta hand om henne nu, men det tror jag allt.

Jaja, take care everyone!

// Amanda

In your faaace!!!

Haha! SAIK - Vänersborg = 2-8
Okej... jag vill inte påstå att jag är något vidare större fan av Vänersborg, men vafan? Det är ju trots allt grannstaden. Och vem ska man annars heja på när alla lag från Trollhättan suger?
   Det kändes i alla fall vääldigt bra.

Och vet ni va?! Jag har börjat snacka med mina gamla polers från Australien!!! Fy fanken vad excited jag är! Alla har blivit så jävla vuxna, och as snygga.

Jaja, idag väntas det trökigaste jag vet: julklapps-shopping! Själva shoppingen är väl inte så tokig, men jag är verkligen totalt värdelös på att komma på vad jag ska köpa. Hittils har jag köpt en julklapp och den är till farmor (en signerad bok av Mark Levengood) Faktiskt ganska nöjd med det inköpet, höhö.
   Igår blev det filmmys med sis och vi hade laddat upp med pizza, chips, godis och cola (naturligtvis så åts detta inte samtidigt, jag är väl ingen slusk heller?) Vi kollade på Wolf Creek, igen, så jäääävla bra! 
   Nu ligger Linnéa i soffan och snarkar ikapp med Alfons...

Nä, dags att pysa!

Köss!

När blir det min tur?

När ska jag någonsin hitta kärleken? Jag både läser och hör om folk som skaffar sig tjej/kille hit och dit, eller om såna som har hållit fast vid varandra i flera år. How sweet isn't that?
    Då tänker jag för mig själv, att jag kanske är en utav de få procenten som är ensam hela j*vla livet... Men varför? Jag fattar liksom inte varför jag har sånt oflyt hela tiden. Jag är trött på att bara sitta och vänta på att den rätta ska komma. Fast å andra sidan kanske det är det som är felet.

Där sa jag nåt! Jag sitter bara och väntar på att Mr. Right ska komma och knacka på min dörr, men jag kanske ska ta och börja anstränga mig lite själv också. Han kanske rent utav har varit framför mina ögon hela tiden, bara det att jag inte har tänkt på det... hmm?

Köss!

P.S. Jag tror på lyckliga slut. D.S.

True love never ends <3

Sandra, tusen ord räcker inte till för att beskriva hur mycket jag älskar dig. Varje gång jag hör din glada stämma i telefonen blir jag lycklig. Alla dina dåliga skämt får mig att skratta så att jag nästan kissar på mig. När jag inte får se dig varje dag håller jag på att dö av saknad (trots att vi pratar i timmar i telefonen).

Du är min ängel <3

/ Din Amanda

A walk to remember

Så hette filmen som blev kvällens höjdpunkt igår. Gudars skymning vad bra den var! Jag må nog nästan säga att den ligger delad etta med P.S. I love you på snyftarlistan. Men till skillnad från den filmen så kunde jag ju släppa tårarna lösa på riktigt igår med tanke på att jag satt instängd i mitt rum när jag såg den. Den handlade om en cool kille som blev kär i en tönt och så visade det sig att hon hade cancer och så vidare och så vidare...
   Herrejösses sikken lipsill jag har blitt!

Men. Man behöver ju inte bara lipa för att man är ledsen, ibland så kommer tårarna även när man är riktigt rikgigt glad och det var jag igår i skolan när jag, Amanda och Julia satt och gjorde ElfYourself videosar på oss. Fy fanken vad jag skrattade, jag dog!

Nåja, nu är det pållen som står på schemat. Att sticka ut och rida i detta ruskvädret känns väl lite sådär, men jag måste. Har inte ridit på typ en vecka, men jag har passat en annan häst också och då hinner man inte med så mycket annat än att mocka och göra i ordning...

Puss Hej!

Wednesday.

Two weeks and counting! Snart är det jullov, wiihoo! Denna skola spenderas som planerat i Trollis och om allt går tillväga så ska jag och le twins ha våran annual mysdag dan före dopparedan.
    För ca två år sedan firades denna hemma hos mig tillsammans med Kim Lim. Jag fick mig då mitt första möte med en god kamrat vid namn Bernte, höhö (internt skämt...)
    Det bär i alla fall av hem till Trollhättan den 19:e, den här gången blir det dock förmodligen ingen surprice.

I morgon är det Nk-prov och jag är som valigt påläst, hrm. Men men... bättre att gå dit och ångra något man gjort än att inte gå dit och ångra något man inte gjort.

Off to the stables!
// Amanda

Monday.

Yeeeees! Det ska komma en uppföljare till den sköna 70-tals komedin "Vi hade i alla fall tur med vädret". That just made my day. Fy fanken vad rolig den filmen är. Och det som gör den ännu roligare är att den påminner så jävla mycket om familjen Creutz när de hade sina glänsår.

Just nu sitter jag och försöker skriva färdigt DEN JÄVLA SAMHÄLLEN som ska vara klar IMORGON och Amanda Ellinor Creutz signum börjar nu visa sig - ATT ALLTID VARA SEN MED ALLTING!!!!!!! (notera gärna hur jag försöker utge min ilska i texten när jag skriver)

GOD NATT!

RSS 2.0