I'm missing you

Jag var ute och gick häromdan och började, såsom många andra gör när de promenerar, att tänka på saker och ting. Jag tänkte på hur jäkla ensamt det är här uppe. Att det känns så jävla tomt utan sina två bästa kompisar vid sin sida, eller sina underbara syskon.
     Inte längre har jag två tvillingar som terroriserar mig med samtal om att de vill träffas, eller en irriterande lillebror som ockupperar datorn i flera timmar, eller en gapig storasyster som domderar hej vilt... Allt är tyst och ensamt. Visst blir det väl ett samtal då och då, men det är inte sig likt längre. Sandra och Erika pratar om vad de har gjort med sina kompisar, och jag vad jag gör. Klart att de ska göra det, jag menar, jag bor ju för fan flera mil ifrån dem. Men man får änså en slags ägande känsla av sina bästa polers, och jag känner alltid hur svartsjuke-trollet säger hej! vid sådana tillfällen. Att se hur de förändras (i kroppssrpåk och talesspråk) gör mig galen!!! Å andra sidan så är jag glad för deras skull.
    Jag vill också ha någos axel att gråta mot, någon att bekänna ASpinsamma saker för eller att bara asgarva med. Det är ju som sagt lite svårt att göra allt detta via telefon.
 
Men sen så vände jag på steken, jag har ju faktiskt två helcrazy och underbara vapendragare här: Johanna och Amanda. De förgyller min vardag och gör mig full ifan varje dag, så en eloge till dem! Sen så är ju faktiskt klassen helt jäkla underbar, bättre får man nog leta efter. Thank you alla goa gubbar för att ni välkomnade mig med öppna armar och för att ni är så snälla hela tiden. Att flytta till en helt främmande, och själv dessutom, är inte det lättaste vill jag lova.
    Tack också till Emma Pemma för att du är en så supergo tjej.

Nu ska jag dock släppa alla tunga tankar och åka till den bruden jag värderar allra högst, som alltid (okej, kanske inte alltid) ställer upp: Vilda Matilda. Haha, har jag blivit häst-nörd eller vad?

Puss o kram!

Wednesday

Oooh vilken härlig dag jag har haft! Var ju som sagt ute och gick med Johanna förut. Hon visade mig vart Göransonska Skolan låg, helvete vilken lyxskola! Det får en ju att börja fundera på om man verkligen valde rätt linje... Förmodligen är det rätt så mycket plugg, så detta går ju ändå inte ihop men Amanda Creutz livsstil.
    Ikväll blir det förhoppningsvis bandy med brudarna, för att avsluta den lediga dagen. Wiihoo!

Puss Hej!

Fan vilket meningslöst inlägg

Yeye

Nu är jag så trött så jag inte vet ordet av. Dagen började med livets gympapass, och sen i kväll vart det hoppträning på Thulds. Det sätter sina spår vill jag lova. 
    Detta belönas med en välbehövlig studiedag i morgon, mm-mm-mm! Först så ska jag sova som ett as, och sen ska jag ut och promenera med Johanie (vi har lovat oss själva att komma i form nu, måste ju vara taggad inför beachen 09, höhö) Men nog tjatat om det.
    Berättade jag förresten om att jag och Mändi Pändi hamnade i en Nk A grupp med nästan bara killar? Jag tror det va. Haha, enligt vissa källor så blev dessa väldigt "uppspelta" när de så att vi var där. Alltid kul att höra.
    Nä, om man skulle ta och knyta sig. Nu ska jag lägga mig i min varma, goa säng och se fram emot en hel dag nästan fri från skolarbete.

Puss Hej!

PS. Jag tror att det spökar i mitt rum, för på senaste tiden har det varit ett himla tissel och tassel från alla vrår.
        Det kan i och för sig vara dammråttorna som oväsnas, dom små rackarna. DS.

Oh la la

Satan vad snyggt det blev hemma hos familjen Jonsson nu när de målade om lite. Otroligt vad en skvätt målarfärg kan göra asså. Koll in på Erikas blogg vettja: similarsis.blogg.se
    I morgon är det Motion o Styrka som gäller, och jag läängtar! Vi ska tydligen ha boxersise igen, och det tackar jag inte nej till. Har blivit helt såld på det asså. Sen så är det hoppträning på kvällen. Herregud, jag kommer att vara helt slutkörd på kvällen sen, hoho!
    Shit, jag och Amanda har börjat i en Nk A klass med nästan bara killar! Woohoo!!! Haha, tror ni att man är uttittad eller?
                                                    Haglund, bara så du vet så tänker jag aldrig gå dit utan dig!

Nä, nu är det nog tack och good-night...

Köss!

Sunday.

Blö blö blö vilket tröligt väder det är... Snö upp till knäna. Nä kanske inte riktigt, men 50cm i alla fall. Och det är dessutom fucking kramsnö, så det kommer väl att töa bort inom det närmaste dygnet.
    Var ute och red med Jennie förut. Det är ju mysigt att rida i snö, men störande som fan när hästen får platåskor á la Spice Girls. Haha, fan vilka fula kläder dem hade på sig egentligen. Askorta klänningar (som i själva verket var vanliga linnen) plus ett par skitfula platåpjux till det. 90-talets mode är inte välkommet tillbaka i min värld i alla fall.
    Skulle egentligen behöva göra lite röjning här hemma, men som ni alla vet så har jag ingen vidare självdiciplin. Får se hur det går med det. Plugga har jag dock lovat mig själv att hinna med. Sen så ska jag nog dra i lite inpackning (ej ägg-helvetet!) och sätta mig med en espresso samtidigt, mm-mm-mm!
    Rumpa! Helvetes jävla skit fanskap!!! Nu såg jag att jag har franskaprov i morgon, och jag har inte ens med mig böckerna hem. Faaaaaaaaaan!!! Och pappa fyller ju år idag också, helvete vad jag glömmer allt hela tiden! Aaaargh!!
   
Nä fyfan, hej då!

Härligt härligt

Det här har nog fan vart den trevligaste dagen på vääldigt länge tror jag bestämt. Inte för att det har hänt nåt speciellt, men bara det att den har spenderats med en massa underbara människor summerar det hela. Ungefär så här såg den ut:
06.45 Uppstigning

07.30 Det bär av till mitt nya stammishak Hansens för frulle tillsammans med världens bästa Peter (min låtsaspappa för guds skull, så ni inte tror nåt annat) Frukost på Hansens makes my day!

08.15 Samhällskunskap. Halva klassen vart frånvarande pga en miss i kommunikationen, de trodde att de inte "behövde" gå för att de hade gjort en redovisning lektionen innan... pfff. Denna var väl dock ganska flamsig med tanke på att en viss Amanda Haglund satt och flåsade mig i nacken hela tiden! Sköjja

10.20 Det bär av mit min största fiende, TANDLÄKAREN! Detta gick dock alldeles utmärkt, fick nämligen mycket beröm för min goda tandhygien. Hon sa dessutom att rökning orsakar tandlossning, så nu slopas denna vanan helt och fullt (vill ju inte se ut som en gammel Kazakstansk kärring i munnen när jag är 30 liksom)

11.15 Lunch med järngänget och det serverades chicken-bits! Yum yum.

12.00 Promenad hem för att hämta gympakläder.

14.00 Idrott. Vi körde Boxersise, fyttifanken vad jag älskar't! Haha, Julia körde slut på mig bara

17.30 Iväg till stallet för att mötas av världens gosigaste pålle. Vi kommer att tillbringa många, mågna år tillsammans vill jag lova, hihi. Tyvärr ingen ridtur...

20.00 Käkar hemmagjord pizza med Peter, mums!

21.30 Filmmys med Julia, Pernilla, Johanna och två av Julias kompisar (förlåt, men det här med namn asså) Filmen blev väl ingen dunder succé, men eftersnacket was worth a while, hehe.

02.40 Bloggar i min säng redo att åka iväg med John Blund, så...

God natt!


Sex, drugs & rock 'n' roll

Fan vilken slapp-gris jag är. Nu sitter jag i sängen och chillar sönder och lyssnar på Rock Klassiker på radion (min för övrigt nya favoritkanal). Jävlar vad jag har blivit rockig av mig asså, haha. Men jag älskar verkligen den musikgenren, exempelvis Motley Crue. Eller INXS - me löööve! Haha, gudars.
    Vet ni? Nu är det drygt 80 skoldagar kvar till sommarlovet. Hoho, the countdown has begun! Haha, nä nu får jag nog skärpa opp ma' tror jag. Övertrött och jävlig.

God Natt!

Åt helvete med allt!

Fy faan vilken dålig dag jag har haft idag! Ingenting har gått som jag velat. Förkylningen envisas med att hålla i sig, pissedåligt väder, klumpiga små incidenter inträffade hela tiden och hoppträningen gick skit...
    Seriöst, hur mycket snor kan en enda människa snyta ut under en förkylning? Det verkar ju som att det är en hel del i alla fall med tanke på att jag måste gå med en hink under näsan hela tiden.
    Och vädret? Vad händer liksom? Visst, det är jäkligt mysigt med snö, men när man tvingas cykla 3 km i tung blötsnö och snöflingor som piskar en i ansiktet hela tiden och motvind som tycks byta riktning åt vilket håll man än cyklar åt, ja då är det inte så mysigt längre. Jag kan ju säga att jag såg ut som en dränkt tvättbjörn när jag kom hem.
    Hoppträningen gick också rövdåligt. I och för sig inte så konstigt med tanke på att varken jag eller Thulds har hoppat på snart en månad! Shit pommes-frites.
    Jag vet heller inte hur många gånger jag har slagit i min armbåge idag heller. Och ni vet på det där stället där benpiporna sticker ut lite och huden är extra tunn (i alla fall på mig), precis där, varje gång! Jag döööör snart!
    Nåja, något jag kan klappa mig på axeln för är väl för att jag var ute och power-walkade i morse innan skolan. Fan vad skönt det var, jag piggnade liksom till i huvudet lite.
   Nä, nu väntar en skön och varm dusch och sedan en stor säng. Mm-mm-mm!

Bon nuit <3

Monday.

Vaknade med 35 graders feber i morse. Mamma påstod ju att man inte har feber såvida man inte ligger någonstans över 39 grader, men visst kan man ha "underfeber" också? Hon tror ju dessutom att man lögnar så fort man säger att man är sjuk. Enligt henne så ska man ha spytt ner hela rummet, ligga näst intill döende i sängen och vara illgrön i fejjan för att man ska stanna hemma från skolan... kärring...
    Men men, jag gick till skolan i alla fall och det vart inte så farligt. Något segt dock med tanke på att jag har drygt en och en halv timmas håltimma efter lunch, i väntan på franskan. Nu har jag ju lovat mig själv att sköta skolan superbra denna terminen, så det är bara att stå ut.
    Att bero på ingenting så pratade jag och Johannie om att börja träna tillsammans. Ett jättebra tips till oss som har svårt för att komma igång är att börja träna tillsammans med någon, så att man kan peppa varandra. 
   
Sen så blir det förhoppningsvis Hansens på torsdag igen med the bruds, wiihoo! Det får lätt bli våran nya trend, hehe. Jag menar, 49 spänn för en frukostbuffé är jävligt billigt tycker jag. När det dessutom är så himla gött. Mm-mm-mm! Nu får jag sluta tänka på mat, blir så hungrig och jag orkar inte laga mat just nu, haha.

Tjing tjong!

Ps. Till Johanna: BRYNÄS SUGER!!! Ds.

22.43

Då var ännu en söndag på detta året förbrukad. Tyvärr så väntas inte sängen nu för min del, har nämligen ett Naturkunskapsarbete som skola bli klart... Finns det hjälp att få för såna som inte har tillräckligt med självdiciplin för att sätta sig och plugga? Seriöst?

Det lät i alla fall som att Sandra och Erika hade haft ett trevligt födelsedagsfirande, både igår och idag. Önskar att jag var i Trollhättan så jag kunde ge dem varsin birthday-kiss, men nu är jag ju inte det så det fick bli ett telefonsamtal i stället (sjöng gjorde jag, hoho)
    Nu är det min födelsedag som stundar (1:a Maj i och för sig, men ändå). Jag har lovat min syster att hon får bli den första att ta med mig ut på krogen, lagligt kan jag ju tillägga med tanke på att det inte är första gången direkt.

Idag fick jag äntligen färgat mitt hår också. Jag såg nästan ut som Cruella DeVille i hövet, fast åt andra hållet. Halva "svart" och halva vitt asså. Men nu har jag fått bukt me't! Samridigt passade jag på att göra lite nagelvård och blev nöjd med resultatet.
    Nåja, back to work.

Godnatt Sverige!

Sunday.

GRATTIS TILL MINA FAVORITTJEJER SANDRA OCH ERIKA PÅ 18-ÅRS DAGEN!

Saturday.

Hepp... Ingen vinst den här gången heller. Jag fattar seriöst inte vad fasen som händer, Frölunda lyckas ju aldrig hålla en ledning i mer än en period.
    Första perioden klämde gubbarna in 1-0, YES! tänkte man ju då, nu kanske vi kan ta hem det här. Men nej då, trots förvånansvärt bra spel av dem i första kvitterar Brynäs i andra perioden, och gör ett mål till... och ett mål till... Helvetes jävla skit fanskap! (ursäkta franskan)

Haha, shit vilken hockey-nörd jag blivit. Men det finns inget ställe med mer drag än en hockeymatch, gudars skymning säger jag bara. Och som jag sagt innan, spelarna är ju Ögonorgasm AB.

Hur som helst. Ikväll blir det nog lugnt med ost och kex och en hyrfilm. "Wanted" med Angelina Jolie blev det (den bruden är så sjukt snygg). Okej, det blev visst en chips påse också, men det borde ni kunnat lista ut med tanke på att jag heter Amanda Creutz - Sveriges största göttegris.
    Jag som skulle bli nyttig och allt. Tyvärr så ser det inte ut att gå vägen. Men å andra sidan, man lever bara en gång. Måste faktiskt erkänna att jag är lite tött på allt nyttighets-tjöt: "Mmm, ikväll ska jag sätta mig framför an bra film med russin och nötter och te och..." bla bla bla. Vi vet ju allihopa att det är mycket godare med godis än russin liksom. Cut the bullshit säger jag bara.
   Men men, vi är alla olika, och tur är väl det.

Puss Hej!

Frölunda - Brynäs, and I'm going!

Woohoo! Idag ska jag på hockeymatch mellan Frölunda - Brynäs. Sist gång jag var och kollade på dem så fick ju Frölunda tyvärr stryk med 2-1 (om jag inte minns helt fel...) Men idag blir det andra bullar, era satans Brynäsare! Ne, sköjja bara, höhö.
    För ovanlighetens skull så har jag nu blivit skit förkyld. Hoppas bara att det är förkylning och inte halsfluss.

Jaja, mot duschen!

Puss Hej!

Hansens for life!

I morse var det frulle på Hansens som gällde tillsammans med Johanna och Amanda, mumma! Jag kan säga att man rullar nästan därifrån efteråt. Förmodligen så blir det en favorit i repris i morgon med mamma och Peter Pan, hehe.

Idag fick vi nytt schema, och känner jag den schemaläggaren rätt så kommer detta att ändras ca 100 gånger innan vi kan få ett ordentligt. Kunde vi inte bara ha fått behålla vårat gamla schema (som jag äntligen hade lyckats trycka in i min sega skalle)?  Well well...

Erika, bara så att du vet så är jag fruktansvärt glad för din/eran skull. This could be the real thing, om man så säger =) Och nu är det dessutom bara två dagar kvar tills det smäller!!! Förbered er på att min fagra stämma kommer att ljuda i eran telefonlur.

Puss Hej!

23:24

Haha, håller med! Inpackningen låter faktiskt som ett recept på en kaka. Tyvärr så luktade ju inte håret kaka efteråt, utan frisk luft-svett (ni vet så som man luktar efter att man har varit ute på en jättelång promenad)

Pratade en stund med Sandralajnen förut. Hon har ju seriöst fått dille på indianer. Fattar't inte... Jag tror att jag ska ge bort en helg tillsammans med en indian till henne i 18 års present, hahaha!

Puss Hej!

Telefonskräck!

Sitter nu i skrivande stund och samlar mod till att ringa till en hovslagare. Vet egentligen inte varför man är så fucking telefonrädd. Det är ju inte direkt så att personen i andra sidan luren börjar gapskratta när man presenterar sig och frågar och han kan slå på några skohelveten, hehe =P Ibland känns det bara så... tyvärr.

Igår fick jag ett recept på en inpackning av fröken Jonsson, som fick mitt hår att stinka omelett!!! I alla fall enligt mig själv, förhoppningsvis så var det inte så illa. Den bestod utav yoghurt/fil, honung och (boven i dramat) äggula. Håret blev väl mjukt trots allt, något jag kan glädjas åt, hehe.

Puss Hej!

Sunday

Liksom majoriteten av Sveriges befolkning tror jag nu att jag har åkt på förkylning... Täppt näsa, ont i halsen och slöhet väntas, och jag vill inte påstå att jag längtar.

Alla pratar ju nu om hur segt de tycker att det är att börja skolan igen, men jag tycker inte att det är så farligt. Tänk så här: vårterminen bjuder på en massa lov och lediga dagar, trots att det blir ganska så tugnt med arbeten nu så går vi mot ljusare tider och allt blir lite mindre deprimerande = bättre prestationsförmåga, alla 91:or fyller 18!!!
   Så kom igen nu folks, vi klarar det tillsammans!

Söndagen den 11 januari har inte bjudit på annat än filmmys och degande i soffan. Jag gjorde en lista igår på saker som måste göras idag, får se hurpass bra jag lyckas med det... Sandra har sagt till mig att man får sämre minne när man skriver upp saker på lappar hela tiden, men med tanke på att jag redan har sämre minne än en snigel så borde jag ju inte påverkas speciellt mycket, höhö.

Puss Hej!

Thursday.

Vet ni vad jag gör nu kära vänner? Dricker kaffe och har en stor jävla Paradisask framför mig med en massa godingar i.
"Ät oss Amanda, ät oss!" skriker dem till mig nu... Jaja, lite fusk får jag väl unna mig. Ett av mina nyårsmål var ju nämligen att börja äta lite nyttigare, får se bara hur länge det håller i sig. Finns det rehab för götte-grisar?

Idag ska jag till Valbo med Emma. Får se om det blir något shoppande för mig del. Jag håller på med ett litet experiment där jag ska se om jag lyckas ha pengar på kontot hela månaden ut. Hittils har jag 350:- tror jag.

Sen så har jag ett till dilemma. Hur fasen gör man när man designar sin blogg? Min är ju verkligen grymt ful som den ser ut nu (i och för sig så är det väl innehållet som är det viktiga), men det kan ju vara trevligt om den ser lite personlig ut i alla fall... Alla dessa himla koder och skit, ser jag ut som en kodknäckare eller? Nä, tänkte väl inte det.
   Får suga lite till på den karamellen.

Puss Hej!

Hemkomst

Efter en lång och rätt dryg tågresa är jag (äntligen?) tillbaka i Sandviken. Även om jag börjar känna mig hemmastad här nu så är det ju alltid Trollis jag saknar mest.
    Det finns verkligen inget värre än att ta farväl av sina kompisar, men man får se det från den ljusa sidan - för varje dag som går är det en dag närmare tills vi träffas igen! Nu har vi ju sagt att Sandra och Erika ska komma hit upp nästa gång, för då har de ju förmodligen körkort! Baaaaaah!!! Fasen vad knäppt det kommer att kännas när alla polarna börjar ta körkort asså. Känns som att det var igår man gick på lekis och trillade ner med arslet i toaletten.

Jul och nyår var mycket lyckade. Jag hade "fest" hemma hos mig - sådär kul - och vaknade med "livets baksmälla", som min syster hade sagt, hehe. Jag vill väl inte påstå att jag hade några nyårslöften, jag föredrar att kalla dem för mål då jag vet ganska säkert att löften alltid bryts.

Men nu är det dags för bingen för min del tror jag, kanske att jag drar några tag på guran innan...

God Natt <3

RSS 2.0