2010-01-29

G'day mates!

Nu är jag nyss hemkommen från en ganska så seg dag i skolan, eller jag, den ska vara seg egentligen men jag gav mig själv tillåtelse att göra den aningens mer lättsam med hjälp av lite skölk. Men nu är det slut på sådant! Jag och Mändi Pändi #2 bakade idag till mentorstiden, jordgubbsmuffins bjöd vi på och de var minst sagt uppskattade, i alla fall om vi ska utgå från Simon Kingdahl som åt typ fyra stycken. Haha, han är så go'!

Nu väntar en hel kväll med plugg ihop med min nya Spotify-lista bestående av en massa sköna rockklassiker. Me like. Senare ikväll tror jag att Rock Star med Mark Wahlberg i rollistan går på tv. Undrar om jag ska knata mig iväg till Ica för att köpa mig nåt göttigt då? Det kan nog bli så.

De kommande veckorna kommer att bli såååå sköna i skolan, vecka 6, 7, 8 så är många i klassen ute på praktik (jag har dock valt att hoppa det då jag känner att jag måste jobba lite i stället) och sen vecka 9 är det sportlov, wihoo! Den 26 feb. åker jag hem till Trollhättan och där väntar en hel del sköj. Dels är det tatueringsmässa och sedan Gbg Horse Show ihop med min kära syster. Sen så har jag ju två tvillingar som jag ska kasta mig i armarna på också =)

Back to the plugg, bye-bye!

Happy Birthday!

Grattis grattis grattis till mina goa' tvillingar Sandra och Erika som fyller 19 år idag! Älskar er till tusen. Tyvärr så har jag inga roliga bilder på dem i min dator, hade gärna gjort ett litet kollage annars... Hoppas att ni har haft en underbar dag annars! Det grämer mig dock att jag inte har kunnat vara där och ge er varsin stor, blöt köss, men vi får helt enkelt ta det när jag kömmer hem igen.
    Idag (under min totalt meningslösa skoldag) satt jag, Pernilla och Sophia och kollade på solresor. Vi funderar nämligen på att dra iväg nånstans innan vi tar studenten, vi tre och några fler. Jag är i alla fall super-på! Vill så gärna åka utomlands. Blir det inga fler som vill åka med så tänker jag fan åka själv, fast Pernilla och Sophia verkade vara taggade också, som tur är. Wihoo!
    Nä, nu borde jag nog sätta mig och plugga lite till matteprovet i möra. Är inte lika taggad till det... Fan vad jag hatar detta med derivator och allt helvete. Blir nöjd om jag får G bara. Jaja.

Köss, adjöss!

2010-01-01

Gött nytt år på er alla! Känns lite awkward att skriva 2010, eller hur?
    Sitter hemma hos världens bästa farmor, lite halvbakis efter gårdagens bravader, och har precis lagat lite mat. Jag måste ända ge en liten eloge till mig själv att jag klarar av att få så mycket gjort dagen efter nyårsafton. Nyårsafton förresten, den spenderades till en början hemma hos bästa Erika och hennes boyfriend. Sen bar det av till Erikas kompis Julia, det blev dock ett kortvarigt besök av mig, Jenny och Viktoria. Vi drog vidare till Lipz i stället, men det var inte fy skam det heller.
    På nåt sätt så har jag inte haft någon riktig julkänsla i år. Julafton kändes bara som en helt vanlig middag hemma hos farmor och nyårsafton var som vilken annan festdag som helst... Jag är lite besviken måste jag medge, mest på mig själv för att jag har tappat "stinget". Jag tror helt ärligt att julen kommer att bli en tradition som tynar bort mer och mer, tyvärr. Nä, men fan! Nu ska jag sluta deppa. Julen inbringade ju faktiskt en hel del mys och glada miner. Jag fick exempelvis en ny mobil i julklapp, så nu åker min gamla Sony Ericsson-skitmobil långt åt helvete om inte ännu längre. Wihoo!
    Nu tror jag faktiskt att det börjar dofta göttigött innifrån köket. See you later folks!

RSS 2.0