Åt helvete med allt!

Fy faan vilken dålig dag jag har haft idag! Ingenting har gått som jag velat. Förkylningen envisas med att hålla i sig, pissedåligt väder, klumpiga små incidenter inträffade hela tiden och hoppträningen gick skit...
    Seriöst, hur mycket snor kan en enda människa snyta ut under en förkylning? Det verkar ju som att det är en hel del i alla fall med tanke på att jag måste gå med en hink under näsan hela tiden.
    Och vädret? Vad händer liksom? Visst, det är jäkligt mysigt med snö, men när man tvingas cykla 3 km i tung blötsnö och snöflingor som piskar en i ansiktet hela tiden och motvind som tycks byta riktning åt vilket håll man än cyklar åt, ja då är det inte så mysigt längre. Jag kan ju säga att jag såg ut som en dränkt tvättbjörn när jag kom hem.
    Hoppträningen gick också rövdåligt. I och för sig inte så konstigt med tanke på att varken jag eller Thulds har hoppat på snart en månad! Shit pommes-frites.
    Jag vet heller inte hur många gånger jag har slagit i min armbåge idag heller. Och ni vet på det där stället där benpiporna sticker ut lite och huden är extra tunn (i alla fall på mig), precis där, varje gång! Jag döööör snart!
    Nåja, något jag kan klappa mig på axeln för är väl för att jag var ute och power-walkade i morse innan skolan. Fan vad skönt det var, jag piggnade liksom till i huvudet lite.
   Nä, nu väntar en skön och varm dusch och sedan en stor säng. Mm-mm-mm!

Bon nuit <3

Kommentarer
Postat av: höbba!

kärringknölen? xD

2009-01-28 @ 11:37:46
URL: http://elinamanda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0