Friday.

Hej, hej, vääääldigt mycket hej! Hur längesen var det jag skrev nu? Ett år sedan? Har väl inte direkt haft någon skrivlust nu det senaste, men eftersom att ni tjatar så mycket så ska jag väl uppdatera er lite om det som hänt i mitt spännande liv (sköjja)
- Hade påsklov för nån vecka sen, det va la änna gött. Tyvärr så tycks loven alltid vara för korta, man kommer hem från  sista skoldagen, somnar och vaknar efter en vecka igen för att inse att den har börjat igen.
- Vi passade Peters brorsas barn, påminn mig om att jag aldrig ska ha ungar!
- Träningarna med Matilda går bättre och bättre.
- Linnéa was here!
- Amanda har fyllt 19
- Jag har börjat ta tag i det här med körkort, så förhoppningsvis så är det inte allt för avlägset nu.

Tja, lite sån där småskit bara... I morgon bär det i alla fall av till Älvkarleby för tävling. Ska ge mig på 1.00 + 1.10 den här gången och jag är så jävla taggad!

Juste ja, nu har jag äntligen lagt över lite bilder från min telefon till datorn. Tog ju kort på min nya frisyr för ett tag sedan (Linnéa tjötade hål i hövvet på mig). Men ni kan ju ha lite överseende med hur jag ser ut, blev våldtagen till döds av en pyssling strax innan jag tog korten... Varsågoda, njut!

                             

Puss Hay!

Ps. Fattar ni att det är en vecka kvar tills jag fyller år, va?! Fattar ni det eller?!?!?! Va?! Ds.

Kommentarer
Postat av: sandra caroline rullgardina märta slickad-fitta jonssonsdotteryouporn.com för att jag alltid är inne där och kollar analporr

nu är det inte ens en vecka kvar din rövknullade pyssling!!! FATTAR DU DET ELLER?!?!?!? =D=D=D Tills du blir myndig alltså din lilla shiiiitunge som är så jävla mycket yngre än mig!!!!!! 800° för att jg ligger och solar i skuggan på hawaii

2009-04-25 @ 15:48:47
URL: http://metrobloggen.se/sando
Postat av: erika=S=S=S=S

Men varför lägger du upp bilder på jesper söder?=S=S=S=S=S SKÖJJA GÖJJA MÖJJJJJAAAAARARA

2009-04-29 @ 07:50:54
URL: http://similarsis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0