Yeye

Haha! Okej, nu visade det sig att Laguna Beach är nåt slags "förspel" till The Hills. Som sagt, jag är inte så insatt så what the heck! Hehe. Det var i alla fall bara en massa snobbiga tonårsbrats som diskuterade sina i-landsproblem sinsemellan, patetiskt...

Sjuk...igen

Vaknade i morse med sprängande huvudvärk och att vara nära på att spy. Är detta ett tecken på att jag kanske ska ta tjuren vid hornen och söka upp läkare? Det är inte första gången heller...
   Nu sitter jag i soffan (min bästa kompis)  och kurerar mig med kantarellsoppa och ett stort glas vatten, yummy! Sen så tänkte jag att jag skulle gosa ner mig under en filt och kolla på The Hills, men till min besvikelse så var det nåt program som hette Laguna Beach i stället. Nu har även jag blivit ett The Hills-freak ser ni och tyvärr så somnade jag framför tv:n förut när Audrina var med på Ellen DeGeneres.

Ne, nu ska jag sluta självömka. Take care folks!

Regards// Amanda


irregularchoice.co.uk

As balla skor för er som vill kolla in denna hemsida. Detta var den skoaffären som jag nämde i ett tidigare inlägg, lokaliserad på Carnaby St. i London. Mina personliga favoriter är the black sneakers med körsbär på (autumn/winter -07), så jäkla coola! Men kolla in alla andra übersnygga skor asså, får ju fan kalla kårar i hela rynkebandet, mm-mm-mm!

// Amanda

Snow!

Det snöar, haha! Eller aa, det har det väl i och för sig gjort i några dagar nu, men jag är fortfarande lika förvånad likt en hundvalp som för första gången får sätta sina fötter i det vita duntäcket. I natt var det typ snöstorm. Hur mysigt som helst, förutom den förbannade ventilen jag har i mitt rum som bara för en massa oväsen och stör mig i mitt njutade!!!
   Jag kan ju passa på att berätta att vi som kommer söder ifrån är inte vana vid detta typ av klimat utan med tanke på medelhavsvärmen går i kortbyxor året om... okej kanske inte hela året men... Men allvarligt talat, sist vi hade snö var väl typ -98 och då var jag inte ens i Sverige (ta hänsyn till att jag har en förmåga att överdriva en gnutta).

All denna mys-pysiga vintervågen har nu gjort mig sugen på att dra på mig det rutiga förklädet och baka, baka, baka! Samtidigt ska ljuva julstämmor ljuda från stereon. Någon som är på?

Well well...

Adios amigos!

Sunday

Suuug min k*k vad dåligt det gick på redovisningen i fredags!!! Jag tror aldrig att jag har vart så nervös någonsin. Ofta blir man väl lite lugnare när man står och redovisar tillsammans med någon som jag gjorde, men inte då... Efter de hemska 20 min fick vi rast jag jag ville bara dra näven i väggen. Usch!

I fredags vankades det film och en massa (notera massa) snask med Emma hemma hos henne. Det var nästa lite pinsamt mycket godis med tanke på att han i kassan nästan bröt ihop när man vägde den tunga påsen. Och om man kollar på våran kroppsstorlek (size tandpetare) blev det ännu mer humoristiskt. Gottorna sköljdes ner med 2l Cola, och detta fick ju naturligtvis tandtrollen att leva loppan. Mm-mm-mm!
   Ni som läser min blogg måste ju nästan tro att jag är någon slags soffpotatis som bara kollar på film och käkar onyttigheter och som aldrig motionerar. Då kan jag meddela att ni har rätt! Jag är nämligen den största latmasken jag känner, tyvärr inget som jag är stolt över. Men jag ska faktiskt börja träna...någon gång...i framtiden...
Hjärtinfarkt AB

xoxo från Amanda och hennes otroligt sköna soffa

12-0!!!

Jag förstår verkligen inte varför vi i Västergötland ska ha sånt jävla oflyt hela tiden. Nu förlorade Gripen mot Sandviken med 12-0 (nästan pinsamt att skriva ner detta reslutat). Detta var kanske inte skräll dock, jag tror inte att Gripen har vunnit en match sedan bandyn blev uppfunnen, men ändå.
    Jag måste säga att jag tycker faktiskt lite synd om mig och Emma just nu som gick på bandyn och fick se SAIK sopa banan med Gripen. Vi höll bokstavligt talat på att frysa ihjäl! Jaja... man kan ju inte vara bäst i allt (höhö)

// Amanda med rimfrost i mustachen

Part two.

Faaaan! Mina "Goa Gubbar" förlorade mot äckel-Brynäs, hur kan det hända liksom? Aja, jag får väl skylla på att vi bara hade lite oflyt... Men ska jag vara riktigt ärlig så ägde Frölunda överlägset spelmässigt. Nu måste jag i alla fall beställa tid hos ögonläkaren, för jag har fått gråstarr av att ha sett så mycket rött-svart-gult, euuuuuuw!
  Hur som helst, jag blev överraskad med hockey idag av Peter och mamma, fråga mig inte varför men glad blev jag i alla fall. Jag tror banne mig inte att det finns något roligare än att se en hockeymatch, och för att inte tala om alla super sexiga spelare! GRRRR! Jag har en känsla av att jag blir Fru Hockeyspelare när jag blir stor, hehe.
   Nu kan jag ju passa på att berätta slutet på Trollhättan-sagan:

På onsdagen åkte jag, pappa, Linnéa och Oskar till London, hemlandet till de lite mindre snygga och sexiga killarna... Efter en lång och tråkig tur i tåg och tunnelbanor kom vi äntligen fram till hotellet där vi skulle bo. Jag trodde att det var ett skämt när jag gick in i foajén. Jag hatar att erkänna det, men jag är nog lite av en finsmakare och det blev ju inte bättre av att jag såg att Herr Lönnfet-Curry-Nam-Nam stod bakom disken heller (no offence!). Men hallå, jag och Linnéa hade ju vårat badrum på andra sidan korridoren.
   Den engelska frukosten är inte heller något att skryta med: rostat bröd och marmelad var det som serverades och ville man så kunde man få en ostskiva som var tjockare är isarna i Arktis. Men... det var ju inte bara pest och pina, tvärtom. London är by far en av de bättre storstäderna. Första dagen var vi i alla fall på Picadilly och käkade, gick på Ripley's Belive it or not och var nästan och såg en massa kändisar på röda mattan (prinde Harry & William, Daniel Craig m.m.) Vi fick nöja oss med att se dessa stjärnor på Mme Toussauds sista dagen i stället, höhö. 
   För att summera det hela så får resan 4/5 pluppar. Trots ett äckligt hotell och omättsam frukost så måste jag ändå tacka för trevligt sällskap och fina stunder på Londons gator, och jag köpte ingenting! Ett poäng til mig. Jag fick mig dock en favvo-skoaffär på Carnaby St.

När vi kom hem på lördagen blev det utgång på kvällen med Sandrej. Det började sådär, men efter att ha avreagerat sig lite på vissa saker vi kunde klarat oss utan gick vi till krogen och träffade en trevlig polack som bjöd på öl, men om vi egentligen förstod vad han pratade om är en annan femma. Han verkade i alla fall tro att vi ville följa med honom hem till Sollebrunn. Vad fan trodde han liksom? Kvällen drev vidare och kan summeras som såpass: vissa saker var roliga och vissa kunde vi klarat oss utan. Men men... tack för en underbar kväll tillsammans med dig, Sandra!

Nu vankas det käk för fulla muggar. Gud vad jag ska äta ihjäl mig.

Adjöken!

När jag är som bäst =D

Jag är absolut världsbäst på att vara totalkass! Jag ska nog söka till OS för losers nästa år ;-D Jag blir en tuff konkurrent för er andra, så passa er!

Upgrade!

Hej alla! Åter igen dags för en liten uppgradering, jag suuger verkligen på att komma igång med saker, och speciellt sånt som har med skrivande att göra. Men nu tänkte jag i alla fall att jag ska passa på att berätta lite om mina sattyg i Trollhättan (detta kan dock ta mer en ett inlägg till att göra) Hur som helst:

Jag kom till min kära hemstad på torsdagen. Everyone was expecting me Saturday men HAHA! Det första jag gjorde var att ringa hem till familjen Jonsson. Jag pratade en stund med Sandrej (som naturligtvis inte anade någonting) för att sedan avbryta henne mitt i en mening och säga att jag akut måste gå på dass. Under tiden som jag "sitter på muggen" tar jag hastigt på mig ytterkläderna och bokstavligt talat rusar upp till Strömslund. Därefter återuppringning till S.
A: Hej vad gör du?
S: Inget. Är du ute och går eller? (Blåsten avslöjade att jag var utomhus)
A: Aa, och om du kollar ut genom fönstret så ser du vart jag är!
   Jag tror att Sandra fick en smärre chock när hon såg att hennes egen lille spillevink stod där utanför som ett fån och vinkade glatt. Sen så kom Erikhak hem från sin springtur och blev minst lika överraskad hon, hehe.

På fredagen sen var jag med min fru Erika i skolan. Hon lärde mig ditten och datten om fotografering och framkallning. Kvällen bjöd sedan på ännu en surprice, men kanske dock inte en uppskattad sådan. Jag och min mistress satt i köket och hon Bluetoothade över lite X-ratade bilder till mig, men nu blev det ju så oturligt att en av dessa hamnade på villovägar och närmare bestämt på villovägar till min kära fader i rummet brevid. Ett lite akward moment kan man nog säga, hahahaha!

På söndagen var det filmmys i all ära och vi hade laddat upp med sådant som är nödvändigt vid ett sådant tillfälle: chips, popcorn, godis och dricka, yummy! Hemmabion visade filmer såsom The Cottage, The Ruins, Fool's Gold och Wolf Creek (naturligtvis majoriteten skräckisar) och den senaste utav dem kan jag starkt rekomendera. Creepy! Men har man två stödpelare bredvid sig i sängen så kan jag nog se på det mesta, hehe.

Men nu, kära vänner, ska jag gå och lägga mig. Det är ju trots allt äckel-päckel skola i morgon.

Fortsättning följer...

Onsdag.

Oj oj oj, nu har jag inte bloggat av mig på ett helt ljusår känns det som. Och till skillnad från annars så har det hänt en hel del, belive it or not! Fast till och med en snigel kan nog ränka ut att det naturligtvis inte är här i "metropolen" Sandviken det har vart full aktivitet.
   Oo nej, utan à Londres et à Trollhättan. Men mer om detta i ett senare inlägg tyvärr, för nu ska jag käka ihjäl mig på köttfärs-sallad så att det bara skriker om ett'. För övrigt så kan jag starkt rekomendera det receptet, yummy! Man blandar helt enkelt ihop en varfri sallad (jag brukar ha men ruccola och maché-sallad, körsbörstomater, färska champinjoner, gurka, paprika och lite sån shit), sen steker man opp köttfärs, gärna med tacokrydda, och lägger sist i mozzarella så att den bara får smälta lite grann. Klart!

Ne, nu får jag sluta läska mig själv. För mycket prat och för lite handling.

Puss Hej!

RSS 2.0