What happens in Stockholm...

Igår var det dags för ett kärt återseende med kära Stockholm, hem till de förmodligen mest dryga människorna på denna jord (näst efter fransmän och italienare, no offence!)
    Den här gången var det dock inte shopping som stod överst på listan, utan ett besök på Historiska Museet samt Riksdagen. Museet kan man väl säga vad man vill om, jag tänker i alla fall säga att det var dötrist... Riksdagen however var hur intressant som helst. Jag blev faktiskt facinerad av hur stort det egentligen är, de har liksom som en egen liten värld där inne: en resebyrå, bankomat, två restauranger, x antal caféer, lägenheter, bad & relaxavdelning... ja... listan kan bli lång.
    Jag har faktiskt fått lite beslutsångest nu, vet inte riktigt om jag ska bli polis eller politiker. Politiken är faktiskt något som har intesserat mig ganska mycket nu på senaste tiden. Vad säger du Sandra? Ska bli bli politiker du och jag och flytta in i Riksdagen? Hehe.
    Hur som helst så blev det en hel del flummiga stunder i den Kungliga Huvudstaden tillsammans med Amanda. Inte minst när Anders Karlsson vägrade sluta prata (internt skämt)

Nu är det bara en vecka kvar tills jag åker till Trollis, wihoo! Största delen av veckan skall spenderas med Sandra <3 och Erika <3 och på onsdagen bär det av till London med Papi, broder Tuck och Syster Yster. Lääääängtar!

Ne nu är det dags för den dagliga dosen kaffe (som tydligen får brösten att krympa, läste jag nyss i Erikhaks blogg. Inte konstigt att de små jävlarna har den storleken de har då med tanke på mitt ovanligt stora intag java...)

Puss Hej!

Fancy Friday

Idag är den sista dagen på mitt gamla liv. Nu har jag verkligen bestämt mig för att börja ta tag i saker och ting: skolan, träningen etc. Pga att det har hänt en hel del otäcka saker nu på senaste tiden har detta fått mig att tänka till. Man lever bara en gång och man borde ta vara på dagen som om det vore den sista.
   Nu får det vara nog med allt detta slösittande. I natt fick jag verkligen lära mig en läxa. Jag hade ett svenska arbete som jag inte (som vanligt) hade lämnat in i tid, så jag gick och la mig kl. 23.00 på kvällen för att sedan vakna till det irriterande ljudet från min väckarklocka tre timmar senare. Jag har meda andra ord varit uppe hela jävla dygnet för att jag är så jävla slö med skolan!!!
   Till råga på detta åkte vi på utflykt med geografin/naturkunskapen idag. Vi besökte olika delar i natursköna Sandviken för att på ena stället stå och kolla ut över Storsjön och det andra gräva en jävla grop i skogen för att undersöka jordarten... Wihoo. Vi fick oss också ett besök på nåt ställe där man framställer torv, där blev vi även guidade av en gybbe som kallades för "Tuppen". Han stod i alla fall och predikade om saker som 17-åriga elever inte bryr sig ett piss om. Är det exempelvis relevant för oss att veta hur mycket kubikmeter torv som ryms i en sådan där specialmaskin de har? Skulle inte tro det va...
   Efter två tmmars exkursion och ögonlock tunga som cement kom jag äntligen hem och fick sova några timmar *puh*.

I morgon vankas det hoppning med Thuldsen och förmodligen en shoppingrunda i Gävle med Emma Pemma =)

Adjöken!

Juste ja, Erika! Om du läser detta, förlåt om jag inte ringde. Tröttheten tog tillslut övertaget, men jag slår dig en pling i morgon så kan du få skvallra av dig, för sånt gillar jag, det vet du ;-) Puss på dig <3


Sleepless in Sandviken

Det känns som att det börjar blir lite dålig uppgradering av inläggen nu, ska bättra mig. Men å andra sidan så har det inte hänt något som är värt att skriva om. 
   Jag vart ensam hemma i helgen, jag och min pojkvän Alfons (=min hund) låg och jäste framför tv soffan och hade laddat med en radda filmer inför den kommande natten. Vi såg på PS I love you (det var Alfons som ville se den igen... ne okej, det var jag!) och Cloverfield vilket var den mest odugliga film jag skådat i mina dagar.
   Hur som helst så vågade jag inte sova sen, så Alfons fick ligga i min säng han med (när katterna är borta dansar råttorna på bordet) Jag vet, men jag hade två valmöjligheter: antingen så kunde jag sova helt själv och bli styckmördat utav de som kommer ut ur garderoben oavsett hur väl gömd jag är under täcket, för vi vet ju allihopa att det är det som händer om man sover själv när man har sett en skräckfilm, eller så kunde jag dela sängen med en 50 kilos snarkande kluns som vräker ut sig i hela sängen så att man får en liten strimma att sova på och som håller en vaken hela natten, då väljer man faktiskt det senaste alternativet.

Igår blev det bullbak, och efter att ha "provsmakat" ca 5 bullar för att se så att det inte var förgiftade fikades dessa på med mamma och Peter. Sedan bar det av till Valbo. Jag köpte mig en as snygg jack/tröja från Gina plus att jag provade ett par skit snygga gubb-byxor som jag tror att jag ska köpa också. Får se så att inte ekonomin tryter bara...

Längtar-lista:

1. Sandra och Erika, <3
2. Viktoria som för närvarandet är i USA och moppsar opp sa'
3. Trollhättan på höstlovet
4. Hoppträningen ikväll

Puss Hej!

RSS 2.0