Lalala

Jag är stolt över att säga att tvilling nr 2 har tagit körkort!!!



Grattis min lilla sockertopp!

Super Athlete

Nu ska ni veta att jag har varit riktigt duktig idag. Jag vart ute och sprang ca 5 km förut. Det är ganska så storslaget, för faktum är att, de som känner mig kan även intyga detta, jag är en av de lataste människorna på denna jord. Inte för att jag själv ser något fel i detta, klart att det är bekvämare att åka bil i stället för att cykla liksom, men ibland så är det rätt så skönt att röra på dököttet.

Jag hade dessutom Nk-prov idag. Det gick väl mer eller mindre käpprätt åt fanders... Det ironiska är att jag tror inte att det finns en enda i den klassen som får mer än G, trots att Magnus gång på gång gör lättare prov i hopp om att kanske en enstaka retard kan skriva ett VG. Sorry Mangan, but we're all failures!

När jag kollar på min kommande vecka får jag nästan kräkningar. Så här ser den ut:
Måndag: Nk-prov
Tisdag: Motion & styrka-prov, ma-prov
Torsdag: Retorik-prov
Fredag: Inlämning av Nk B uppgift (för min del är det närmare fyra arbeten jag hamnat efter i nu...)

Erkänn att ni blir lite avundsjuka. Ne fy fanken, mot Sherwood duschen!

Adios!

Drought.

Hej hej, väldigt mycket hej! Som ni nu kanske märkt så har jag skrivkramp ft. idétorka när det gäller bloggen. Men någonting ska jag väl allt lyckas plita ner idag.

Förra veckan var jag ju på ett kärt återbesök i Trollerihättan. Fredagen var chill i allra högsta grad, innebärande lite bilåkande med Sandrej och Erikhak och öl/vin/cider på Strandgatan (även ett kort besök på SAND, men notera kort då jag inte ens kom innanför dörren) Fan vad det suger att vara 17 år och 10,5 månader allstå...
På lördagen var vi uppe i Dalsland för att fira min mormor som fyllde 80 - grattis säger vi till Gunda! Har en liten känsla av att ett återbesök blir ganska så avlägset. Jag har 0,0 % samhörighet med den sidan av släkten, sen när några av ens översittande kusiner inte kan förmå sig att heja på en kan det lika lika gärna kvitta tycker jag.

Nu är jag i alla fall tillbaka i Sandviken och igår var det filmmys med Amanda och Johanna. Johanna hade inte sett Mamma Mia (?!) så då blev det den vi kollade på, hundrafemtioelfte gången för min del. Men men men.

Puss Hej!

Tjoohoo

At school... Är just nu i datasalen med Johanna och känner mig väldigt flummig, funderar på om jag ska smyga på na' och göra en Wet Willy, eller vad säger ni? HOHOHOHO! Hon kan få det som en hämnd för att hon sitter och öronknullar mig med sin hemska musiksmak.
Och vart är fröken Haglund? Det vette katten.

I morgon bär det av till Trollerihättan. Min mormor har fyllt 80, så det är väl däför vi åker ner. Kan dock inte där hemma så länge, åker tillbaka hit redan på söndag igen.

Gör förmodligen ett nytt, lite mer meningsfullt, inlägg senare ikväll. Detta gör väl inga avtryck i historieböckerna precis...

Kraam!


Fiesta a la fiesta!

Tänkte nu ta mig lite tid att berätta om festen som Pörnill hade i fredags. Intressant, för att berskiva den med ett ord, hehe. Det var riktigt kul att träffa lite nytt folk, men det bästa av allt var nog att se klasskompisarna segla in i fyllans härliga land. Dessutom när några av dom var förväntansfulla om att se mig full, men så blev inte fallet den här gången. Haha, suckers!!! Sköjja göjja möjja.
Tyvärr så blev det ju några synder från mitt håll, suget efter mina efterlängtade gift-pinnar blev allt för stor under kvällens gång. Jag har dock lovat att hålla det till fest hädanefter!
Som sagt, mäkta intressant vart det.

En annan grej, som jag egentligen inte vill prata om, är denna förbaskade Melodifestival. Den lyckades fånga mig (och förmodligen många andra demonstranter) i ett järngrepp och plågade mig genom hela kvällen. När jag dessutom fått två, möjligtvis tre, favoriter som inte vinner: Måns, EMD och Alcazar. Jag fattar helt enkelt inte hur Svea rikes befolkning tänker när de röstar på Caroline af Ugglas, men jag har svaret! Medelålders kärringar som inte har varken partner eller liv tyckte att det fanns tröst i hennes ur-usla bidrag och ansåg att "ja, men den här kommer nog att komma skitlångt i Europa" What?!?!?!
Orättvist är vad det är! Är inte helt nöjd med det vinnande bidraget heller, men så länge Caroline af fitt-Ugglas eller Sarah fucking Dawn Finer inte vann så är jag nöjd...

Nu ska jag gå och dränka mina sorger med flaskans hjälp (don't worry, nagellacksflaskan alltså)

Puss Hej!

Congrats!

Grattis säger jag idag till min barndomsvän Rebecka Stroh som fyller 18 år =)



Snodd från hennes facebook, hade ingen bild själv =P

Update.

Ja, jag vet. Fruuktansvärt dålig update av mig nu på senaste tiden. Har väl å andra sidan inte rört sig många knop i mitt ytterst tråkiga liv...
I måndags fyllde allas vår Pörnill (Pernilla) 18! Grrrrrattis i efterskott bruden. I och för sig så sa jag grattis till henne då också, men sånt kan man ju aldrig få för mycket av, höhö. I morgon vankas det i alla fall fiesta a la fiesta hemma hos henne i Storvik. Får hoppas på att jag hittar dit bara. Om inte annat så kanske det finns någon annan lycklig festfixare i Storvik som får njuta av mitt sällskap.

Igår vart jag (äntligen!) och skrev in mig på körskolan. Nu hoppas jag bara på att få the damn drivers licens till sommarn. Ne, jag hoppas inte, jag SKA ha det då! Haha!
Igår, eller i natt snarare, åkte tvillingarna tvilling till Egypten. Jävla götte-grisar. Så nu kommer jag se helt jävla transparant ut i jämföresle med dem när de är tillbaka... Om man skulle gå på någon sorts intensivsolning kanske? Tror dock inte att det kommer att räcka då min hud bångstyrigt bara blir rosa när jag solar.

Nåja, ska gå på retoriken alldeles strax. Blööö!

Puss Hej!

Antal dagar kvar tills jag kommer till Trollhättan: 7
Antal dagar kvar tills jag fyller 18: 50

Africanism

Var på Sandbacka Park förut och körde Afro med Johanna. Det var nog tamefan det roligaste jag gjort! För att förklara det lite kort så är det en dans där man använder hela kroppen. Om ni tänker er såna där stammar i Afrika där de dansar kring en lägereld, så! Vi körde så att svetten lackade (bokstavligen) men det var värt varenda droppe.
Tror faktiskt att Sandra och Erika skulle gilla det, om de inte redan provat vill säga.

Matilda fick vaccinationsspruta i tisdags vilket innebar att det inte blev någon hoppträning... Och jag som var så taggad. Hon är lite hängig nu, stackarn. Får pyssla om henne extra mycket i stället.

Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen. Ha de gött folks!

Puss Hej!

Så här såg det ut... Okej, kanske inte riktigt men inte långt ifrån =)

Stolt

SANDRA JONSSON, HJÄRTUMSGATAN 9, HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!

Haha! Grattis min älskade skatt-kattegatt! Nu har du en Sandviken-bo som är mäkta stålt över dig. Mitt leende sträcker sig just nu från ena örat till det andra och jag skakar av glädje vill jag lova.
Ni skulle hört vilket tjut jag la av förut när hon ringde det samtalet jag gått och väntat på nu. Det var så overkligt så att jag nästan trodde att hon skulle kläcka ur sig "HAHA! Jag bara skojade med dig din tönt!" men det gjorde hon inte, för hon har gjort det på riktigt!
Än en gång: grattis min lilla sockertopp <3


Tävling

Idag var det tävling i Gävle. Det gick sådär... Vi hoppade Clear Round först, men det vart ingen bra runda ändå. Andra klassen gick inte heller så bra, vi fick några nedslag och slutade med 8 fel. Dock gick den rundan bättre än den förra. Jag tror att anlednigen till att det gick så dåligt var för att hon var spänd och dåligt uppvärmd, jag med för den delen.
Men no offence, det var nog tamefan den sämsta ridklubben jag varit på. Det fanns liksom ingenstans att rida fram på.
Nog om detta, hon var duktig i alla fall - älsklings Matilda. Sen så är man ju alltid rejält efterklok när det kommer till såna här saker. Better luck next time!

I fredags var jag i Gävle med Haglund och vi fick båda shoppat lite godsaker. Jag köpte två tröjor, ett par ljusblåa chinos och en eyeliner. Hon köpte några tröjor om jag inte minns helt fel.

Nu börjar det lukta mat från köket, så dags att pysa!

Puss hej!


RSS 2.0